tisdag 23 november 2010

Hard time

Igår var ingen rolig dag. Det kändes som allt bara skulle jäklas och jag var helt slut. På kvällen tog min syster Alexandra hand om Ella en stund. TACK så jätte mycket! Gubben var på skolråd och jag och Wille åkte på inredningsparty till Therese. Tyvärr var det som jag skulle ha slut men jag fick gott fika ;) Den tjejen kan verkligen baka, mums!

Idag har det varit en körig morgon också. Ella ska tjura när vi ska till förskolan. Skriker som en stucken gris för att hon ska ha med sig sin nya docka till dagis. Sedan när vi väl kommer till förskolan så har jag glömt hennes väska för att det var sånt liv. Så det var bara att åka hem och hämta den.

Nu ligger det ytterligare ett par extra vantar på förskolan om väskan skulle glömmas igen. Tyvärr försvinner det både vantar och sockor där trots att vi märker ALLA kläder.

Nu ska jag börja att julpynta lite tänkte jag....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Läste ditt blogginlägg för nästan exakt ett år sen då du hade hört att Blossa/Rörstrands glöggmuggar skulle börja tillverkas igen. Men det verkar inte ha blivit av?

Har du kollat med Pia varför? Blir det nästa år, eller blir det inte av alls?

FruLundin sa...

Jo de säljs i år. Jag fick ett mail från Pia för ett litet tag sedan. De ska börja sälja dem i slutet av november. Denna hemsidan ska sälja dem: www.designonline.se