fredag 1 april 2011

Ny vagn

Igår köpte jag en paraplyvagn som är smidig att ha med sig till Ella när vi åker bort. Idag ångrar jag mig och ska lämna tillbaka den. Den har ingen sufflett och det vill jag ha så det finns lite solskydd och något att hänga regnskyddet över. Blir dock genast skillnad i pris. Jag betalade 329kr för denna från babytravel men vill istället köpa en som fått bäst i test från chicco. Den kostar 1200kr så det är ju lite skillnad :-/ Är det någon som har erfarenhet av någon resevagn?
Published with Blogger-droid v1.6.8

4 kommentarer:

Therese Wahlström sa...

Chicco Liteway ska ju komma i april på babyproffsen också såg jag i deras reklamblad häromveckan. Eller har den möjligtvis redan kommit? Har ju liksom inte kunnat kolla på sistone ;) Behöver ju en paraplyvagn i Portugal...
För vår del blir det nog att vi hellre köper en här i stan, smidigare ifall det skulle strula och om något skulle gå sönder...
kram

FruLundin sa...

De ska inte få in dem varken i stan eller i jönköping. Jag ringde och frågade dem.

Erica sa...

Vi har en paralysulky från babytravel (babyproffsen) med sufflet funkar utmärkt. Ebba har suttit i den sedan hon var halvåret. Heter nått på b kostar precis under 1000 lappen.

Erica sa...

Ångrar dock ibland att jag inte köpte en carena/brio Paraplysulky för då ingår en fotsack. Kostar också under en 1000 kr.