tisdag 7 december 2010

En timeout dag

Idag började dagen inte bra för lilla Ella. När jag kom hem efter träningen igår vid ca 21.15 var hon inte i säng. Hon fortsatte att tänja pappas gränser till efter 22. Sedan var det dags att gå upp för dagis vid 7 och det ville hon absolut inte!

Efter mycket om och men fick jag upp henne, båda barnen klädda och färdig ätna och bilen iväg till förskolan. Jag trodde verkligen Ella skulle vara helt slut idag men det var hon nog inte. Hon hade nämligen inte sovit någonting men nu sover hon hemma istället :/

Jag passade på att handla efter vi lämnat Ella. Wille gillar nog inte Willys för han blir alltid gnällig när jag handlar där. Så det blev lite stressigt...

När jag kom hem bestämde jag mig för att jag inte skulle bry mig om allt som behövdes göras. Jag behövde lite timeout från det. Får inte ihop tiden till allt och känner mig ständigt så jäkla stressad.


Så det fick bli en film som jag precis sett klart nu. Fick bli en paus för att hämta hem Ella. Sedan har vi suttit med filt och myst till hon somnade bredvid mig. Riktigt mysigt!

Idag ska jag inte ens laga mat. Vi har hela frysen full med matlådor och inte en enda till som jag kan fylla med middagsmat. Så det blir helt enkelt det som huset bjuder på. Sedan blir det träning på Friskis.

1 kommentar:

Therese Wahlström sa...

Humm, känner igen det där... typiskt för åldern kan jag tänka mig men träligt ändå ibland!

Du har verkligen kommit igång med träningen nu, hejja dig! :)
kramar