onsdag 8 december 2010

Fy skäms kommunen

Hoppas ni kan läsa vad det står på lappen som jag fick på Ellas förskola idag. Kort och gott ber de alla föräldrar som är föräldralediga att ha sina stora barn hemma. Kommunen har haft platsbrist sedan jag började jobba 2007 och fortfarande har de inte lärt sig att planera! Pinsamt Vetlanda kommun!
Published with Blogger-droid v1.6.5

3 kommentarer:

Therese Wahlström sa...

OJ! Den lappen har inte vi fått, men jag blir ju inte förvånad om den snart dyker upp... Men tror dom allvarligt att det blir förändring till hösten bara för att en del barn flyttar över till nollan!? Tror liksom inte det... hur ska ni göra!?

FruLundin sa...

Jag märker på Ella att hon stortrivs på förskolan. Dessutom känner jag att jag inte har möjlighet att ge henne all de pedagogiska stimulans som hon får där. Jag vill inte att Ella ska missa samlingar, pyssla, lek inne och ute varje dag och samspelet med vänner och fröknar. Jag tänker inte ha Ella hemma för att kommunen inte kunnat planera i år heller! Jag tycker förskolan är viktig för alla barns utveckling!

Amy sa...

Det hade ju varit trevligt om kommunen tänkte på hur mkt de stora barnen missar om de tvingas vara hemma från förskolan.
Det ska bara vara snabba lösningar, som hjälper för stunden.....det är Vetlanda kommun i ett nötskal.