lördag 21 mars 2009

Panik-fika

Dagen började med babysim. Ella var verkligen inte laddad utan var trött innan vi ens hade börjat. Det enda som roade henne var när vi drog henne runt i bassängen men något dyk var det inte tal om.

Sedan bar det av på en tur i Eksjö. De hade bytardag med barn grejer men det var inget att ha för oss. Vi promenerade lite i det sköna vädret när vi ändå var där och Ella sov som en stock. Sedan bestämde vi oss för en fika innan vi skulle hem för Ella behövde ändå ammas. När vi satte oss för att fika blir Ella som galen. Hon gallskriker, det kvittar vad vi gör och hon vägrar ta bröstet. Vi går in på toaletten för att slippa alla stirrande människor men hon fortsätter gallskrika. Över fyra timmar utan mat på grund av att hon sovit men ändå vill hon inte amma, blöjan var bytt och vi försökte med allt. Vi fick panik! Efter mycket om och men börjar hon äta och det var som att trycka på en knapp. Erik och jag var helt utmattade och det var väldigt gott att få äta upp sin fika och åka hem igen.


När vi kom hem invigde Ella sitt prinsesstält. Hon var nog väldigt nöjd med vårt köp för hon låg där på sin filt och pratade för fullt. Nu var hon helnöjd igen.

2 kommentarer:

Sandy Dandy sa...

Gumman då, förstår "panik" känslan, men försök ta det lugnt!! Bry dig inte om folket som tittar... och försök inte bli stressad, inte lätt...men Ella känner av det så hon kan krångla för hon känner av din stress. KRAM!

♥ Fyra årstider sa...

vem skulle inte bli glad för ett sånt tält. Gulligt.
Kram Lotta