torsdag 7 januari 2010

Tiden springer iväg

Idag är alla i familjen trötta. Igår målade vi färdigt det första lagret med täckfärg i taket i köket och hallen. Det tog sin lilla tid när Ella måste få sin tid också :)
Sedan fick jag för mig att jag bara var tvungen att storhandla också. Det var inte en så smart idé men det blev gjort. Sedan gjordes det hemlagad pizza. Vi hann inte med att skotta men gubben gjorde det på morgonen idag innan jobbet och idag är det väl dags igen. Nu räcker det med snö tycker jag!

Idag har Ella och jag hunnit med en hel del redan. Ella hade sin ettårskontroll hos läkaren på BVC idag och allt var bra som vanligt. Sedan fick jag hjälp av min syster så jag kunde fixa lite krukärrenden utan att behöva konka på Ella i trapporna också. Det blev en kruka till köksfönstret till och sedan lämnade jag tillbaka de svarta till vardagsrummet som var för stora.
Efter det har Ella varit på sitt första tandläkarbesök. Allt såg fint ut även efter hennes fall nerför trappan.

Resten av dagen tror jag vi får ta det lite lugnt nu. Sedan ska taket målas en sista gång. Jippi!


Så här ser köksfönstret ut nu. Nya krukor och nya växter.

Sedan fyndade jag denna söta grisen från Cult design för halva priset! Så den får väl stå framme till helgen innan vi städar ut julen...Tycker det är så tråkigt att behöva städa bort det redan, det är ju så mysigt och dessutom är det ju fortfarande vinter ju ;)

Inga kommentarer: