måndag 24 januari 2011

Willes premiär!

Idag hade Wille sin premiär på Öppnis. Har var så nöjd så och tittade på allt folk som samlades till sång. Ella tyckte det var jättekul och hade inga problem med att leka utan att ha sin mamma i jämte sig. Efter sångstunden gjorde fot och handavtryck med gips. Jag gjorde en till Wille och sedan gjorde jag en jättesöt syskontavla som vi kan ha i vårt sovrum.

Sedan följde syrran och hennes lilla Ebba med oss hem en sväng.

Nu har vi varit iväg med Wille på en återkontroll på sjukhuset. Blir knäpp på vår vårdcentral! Nu var det en ny läkare igen. Han var supertrevlig och Willes andning var precis som den skulle så det var ju bra. Dock blir man LITE fundersam när denna läkaren säger att så små barn inte kan ha förkylningsastma. Han menade att det bara är slem och irriterade luftvägar som vid en vanlig förkylning. Vi skulle inte fortsätta med astmamedicinen enligt honom utan bara ge slemlösande när det behövdes. Små barn behövde mycket frisk luft när de är förkylda så man skulle gärna var ute mycket med förkylda barn och låta dem sova i vagnen ute under dagen.
Vet inte riktigt var jag ska tro, så många besök som vi gjort på både vårdcentralen och Eksjö sjukhus för hans förkyldningsastma.

Denna läkaren sa också till skillnad från den förra att han tyckte det var bra att Ella var på förskolan. Då får Wille baciller ifrån henne och det skulle göra att han inte kommer vara lika sjuk när han väl börjar på förskolan.

Får diskutera detta med min man så får vi väl själva bestämma vilken av läkarna vi ska tro på....?

Inga kommentarer: