tisdag 22 september 2009

Världens finaste tjej!

Idag blir Ella 9 månader! Hon ropar mamma för fullt.....

Återkommer lite senare för snurpan vill ha mat....

Här är en bild på mina älsklingar från idag.

Ella har börjat visa sin personlighet riktigt rejält. Som det verkar nu kommer hon bli en liten tjej med mycket vilja som gärna vill vara med överallt. Hon vill gärna vara hos oss och mysa mycket, annars är gåstolen en favorit. Hon är bekväm av sig och kryper gärna inte så långt. Om Tussan eller någonting annat som är spännande är i närheten går det väldigt snabbt att krypa. Hon har en vilja av stål och lite drama queen ibland. Hon blir arg om hon inte får leka och bita med mammas/pappas mobil, mammas böcker, tidningen eller fjärrkontrollen. Samma sak gäller om hon inte får smaka allt som mamma och pappa äter. Ibland går det verkligen inte att hon smakar och då går nappen bra den med. Ella älskar verkligen all mat och det är verkligen inte svårt att få henne att testa nya saker.

Ella älskar just nu saker som låter och böcker är väldigt intressant. Andra barn, särskilt bebisar tycker hon är väldigt intressant och pratar gärna med dem och "klappar" dem lite i ansiktet.

Hon är vår lilla prinsessa! Undrar hur många gånger jag pussar på henne per dag?

1 kommentar:

Therese Wahlström sa...

Grattis i efterskott på 9-månaders dagen! Om en månad får hon joina H, Olle, Filippa och de andra bebisarna i "stora" gruppen på Öppnis. Skoj! =)